Safari maljakko


Täällä ollaan vielä hengissä ensimmäisen loman jälkeisen työviikon loputtua. Huomasin muuten alkaneeni kirjoittaa tätä postausta leopardikuvioisessa paidassa ihan sattumalta. Tällä kertaa vuorossa varsin pikainen postaus.

Ostin kierrätyskeskuksesta reilulla kympilla Tamara Aladinin Safari maljakon. Katsoin ensiksi sen olevan kirkas, mutta hiukan kellertävä. Googlailun tuloksena löysin Laatutavaran nettisivut ja siellä vastaavan värisen maljakon väriksi oli ilmoitettu Hunaja III.

Näitä Safari maljakkoja taitaa olla ainakin 20, 25 ja 30 senttiä korkeina. Kumpikin omistamani maljakko on isointa kokoa. Pienempiä kokoja en ole järkevään hintaan löytänyt ja harvoin edes myynnissä nähnyt.


Toinen omistamani safari onkin kuulemma hyvin erikoinen väriltään. Väri on pinkin ja vaalean lilan väliltä. Väri on hyvin lähellä sitä, jota lasiesineissä kutsutaan ametistiksi.

Kuviin ei oikein löydy enää niin paljon kukkia kuin aiemmin kesällä, niin käytin tässä vähän harvemmin maljakoissa pidettävää kukkaa, joka löytyi kasvimaalta. Arvaatteko jo mikä tämä pienin valkoisin kukin kukkiva lähes jokaisesta keittiöstä löytyvä kasvi on? Ihan tavallinen sipuli. Ei ihan heti uskoisi. Niin kivalta se maljakossa näyttää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeisin löytö

Valoa kansalle

Hans-Agne Jakobssonin valaisin